Sprekende foto's van jou en je bedrijf


Klanten willen graag foto's zien. Het is fijn om al een beeld te hebben van de persoon achter het bedrijf voor je er mee in zee gaat. Als de foto's het plaatje al compleet maken, is het makkelijker voor de klant om voor jou te gaan.

Laat met foto's zien wie je bent en wat je bedrijf is.

01 / 25

Wat kun je verwachten?


Het liefst maak ik deze foto's van jou in je eigen omgeving. Het is het mooist om jou vast te leggen op de plaats waar je werkt. Dan kan ik ook gelijk je werk fotograferen en de manier waarop je werkt. Je zult merken dat het heel ontspannen is om bezig te zijn met waar je goed in bent terwijl er foto's worden gemaakt. Maar natuurlijk ga ik uit van de wensen die je zelf hebt.

De meeste mensen houden niet perse van poseren, maar door mijn ervaring kan ik ervoor zorgen dat je ook daarin heel ontspannen kunt zijn. Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen bezig houdt en wat hun passie is. Ik stel graag vragen over wat je doet terwijl ik foto's maak. Dat kan betekenen dat we extra foto's moeten maken, omdat pratende mensen op foto's soms vreemd kan uitpakken!

Als je alleen portretten wilt, dan kan dat op elke locatie, zowel binnen als buiten. Er is veel mogelijk en we bespreken je wensen ruim voor de dag van de fotoshoot.


investering

Personal Brandingshoot


299,-


Dit is inclusief:

  • Vooraf bespreken van je wensen
  • 15 bewerkte foto's in hoge kwaliteit
  • Online gallery

(exclusief BTW en reiskosten)


Wil je meer foto's?

Dat kan!

We bespreken alles in het voorgesprek.

branding, kind met tuinbroek houdt longboard vast
stilleven kaars op boeken in glazen houder
branding, houtbewerker met pet op in werkplaats