Een prachtige gewone dag


Hoe fijn is het om regelmatig mooie foto's te hebben van jou en je gezin.

Als je bijvoorbeeld zelf altijd de foto's maakt, sta je nooit op de foto met je gezinsleden. Toen ik daar achter kwam tijdens het heerlijk ouderwets foto's inplakken voor mijn kids, heb ik gelijk een fotoshoot geboekt! Herinneringen maken... voor nu en later...

Zodat je erover kunt blijven praten en terug kunt kijken op die mooie momenten.

Ik doe geen fotoshoots waarbij je geposeerd op de foto staat. Ik volg jou en je gezin een tijdje (hieronder kun je kiezen hoe lang) en maak dan tijdens dit dagdeel mooie, echte, ontspannen foto's. Ik ben de toeschouwer van jullie leven op dat moment en dat leg ik vast. Zodat je de blijvende herinnering krijgt van een gewone dag in jullie gezin. Ik hobbel lekker mee en je hoeft op geen enkele manier rekening te houden met mij. Omdat ik zelf een gezin heb en een hoop ervaring in het (speciaal) onderwijs, weet ik wat ik kan verwachten en ga ik op een natuurlijke manier met onverwachte situaties en lastige momenten om.

Natuurlijk is het leuk als je blije foto's hebt, maar ook de minder blije momenten zijn leuk om terug te zien!

01 / 21

Wat Je kunt verwachten


Ik maak foto's op de plek die jullie uitkiezen. Het liefst begin ik bij jullie thuis en volg jullie door de dag... Het is natuurlijk leuk om iets te ondernemen tijdens de shoot, maar je zult zien dat ook de hele 'gewone' momenten geweldig zijn om terug te zien. Ik volg jullie gezin zonder te regisseren. Op het begin zal het misschien een beetje wennen zijn, maar je zult merken dat je steeds minder erg in me hebt naarmate de shoot vordert. Ik maak zoveel mogelijk foto's van jullie allemaal, zowel samen als apart, zodat je een ruime selectie hebt om uit te kiezen. Na de shoot krijgen jullie binnen drie weken de foto's in een online gallery en mag je je favorieten uitkiezen. Die krijg je daarna in hoge resolutie toegestuurd. Je kunt ze nu zelf afdrukken of je krijgt een aantal van de mooiste foto's van mij in een album.

Je kunt er ook voor kiezen om mij het album met alle foto's te laten maken. Dat scheelt een hoop tijd en je hebt al snel een tastbare herinnering aan deze periode met jouw gezin.

Al je wensen bespreken we vooraf, zodat we goed weten wat we aan elkaar hebben. Er kan vanalles...

Kosten

gezinsfotografie


Pakket Mooi

279,-


Dit is inclusief:

 • Vooraf bespreken van je wensen
 • Ongeveer 1,5 uur fotografie
 • 20 bewerkte foto's in hoge kwaliteit
 • Online gallery
 • Reiskosten tot 20 km. buiten Delft
 • BTW


Meer foto's en meer uren zijn bespreekbaar.

Wil je er een album bij? Ik vertel je graag meer over de tarieven, maar je zou ook voor Pakket Supermooi kunnen kiezen.
Pakket Supermooi

359,-


Dit is inclusief:

 • Vooraf bespreken van je wensen
 • Ongeveer 2 uur fotografie
 • 35 bewerkte foto's in hoge kwaliteit
 • Online gallery
 • Reiskosten tot 20 km. buiten Delft
 • BTW
 • Fotoalbum 20 x 20 met de mooiste foto's, door jullie gekozen foto's van deze dag (max. 20 pagina's, ongeveer 30 foto's)


Meer foto's, meer uren, of een uitgebreider album? Ik hoor het graag!

Zelfs een fotoshoot verspreid over een aantal dagen behoort tot de mogelijkheden!

klein meisje leest briefje
vader en moeder kijken op telefoon die zoontje vasthoudt

Het leven is vol magische momenten