Feestjes, Concerten, festivals


Inmiddels heb ik ruime ervaring met het fotograferen van allerlei evenementen. Van festivals tot open dagen en van verjaardagsfeesten tot jubilea. 

Ik maak sfeervolle foto’s die een mooi totaalbeeld geven van het event. 

Ik bespreek altijd van tevoren wat de wensen zijn, maar het gebeurt regelmatig dat daar niet echt een idee over is. Geen probleem... Ik weet precies wat ik moet fotograferen en ik maak er altijd een feestje van!

Heb je een fotograaf nodig voor een jubileum, een open dag, een verjaardagsfeest, een festival, een concert?

Laat maar weten!

01 / 28

Wat je kunt verwachten


Eventfoto’s zijn belangrijk. Als herinnering, om iets te laten zien van al het werk wat geleverd is, maar ook om te delen met partners waarmee is samengewerkt en op social media.

Natuurlijk zijn er meer mensen die foto's maken tijdens zo'n evenement, maar de professionele foto's die ik maak en die duidelijk de sfeer en de hoogtepunten weergeven, zijn onmisbaar!


Ik vraag altijd naar de belangrijke momenten die sowieso moeten vastgelegd worden en voor de rest zorg ik voor een sfeerimpressie van het event, met veel en afwisselende foto’s zodat er genoeg is om uit te kiezen!


De foto’s die ik lever mogen zonder restricties gedeeld worden.

Door mijn ervaring ben ik op het juiste moment op de juiste plaats.

Ik kan ‘onzichtbaar’ zijn, maar zie het als een uitdaging om alles uit dat ene moment te halen. Dus capriolen uithalen om net uit die andere invalshoek een foto te maken zul je me ook zien doen. Natuurlijk wel op een moment dat dat kan! 


We hebben altijd van tevoren een kennismakingsgesprek.

Graag hoor ik dan wat meer over de achtergrond en het doel van het event, zodat de foto's nog meer zullen zeggen over het moment. Verder bespreken we de details van het event, de hoogtepunten en andere dingen die nog niet eerder aan bod zijn gekomen.

Met deze informatie heb ik op de dag zelf alle ruimte om de foto's te maken en kunnen jullie alle energie in het event steken!


Investering Eventfotografie

Voor eventfotografie maak ik graag een offerte op maat.


Neem hiervoor contact met me op.concert, eventfotografie, gitarist
Eventfotografie, foodtruck, festival